사이트 내 전체검색

천년의 사랑

페이지 정보

작성자 유토피아 작성일15-06-30 조회2,042회 댓글0건

본문

만약 천년을 사랑할 수 있다면 이 세상은 괴로움이 없는 세상이 될거 같아요.^^

Heart beats fast
Colors and promises
How to be brave
How can I love when I’m afraid to fall
But watching you stand alone
All of my doubt suddenly goes away somehow

심장이 빠르게 뛰어요
본성과 약속들
어떻게 해야 용감해질까요
내가 쓰러지는게 두려울때 어떻게 해야 사랑을 할수 있을까요
하지만 당신이 홀로 서있는걸 보고있자면
왜그런지 모든 나의 의심이 갑자기 사라져요

One step closer
한걸음 더 가까이

I have died everyday waiting for you
Darling don’t be afraid I have loved you
For a thousand years
I love you for a thousand more

나는 당신을 기다리며 매일매일 죽어가요
두려워하지 말아요. 난 당신을 사랑해왔어요
천년이란 시간동안
나는 당신을 천년 더 사랑할수 있어요

Time stands still
Beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything take away
What’s standing in front of me
Every breath
Every hour has come to this

시간이 멈춰요
그녀는 아름다움 그 자체에요
나는 용감해 질꺼에요
나는 그 어떤것도 사라지게 두지 않을거에요
내 앞에 있는 모든걸 말이에요
내 모든 숨결
내 모든 시간이 이곳으로 오게 만들었어요

한걸음 더 가까이

I have died everyday waiting for you
Darling don’t be afraid I have loved you
I love you for a thousand more
All along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years

천년이란 시간동안
내가 당신을 찾게되리란걸 계속 믿어왔어요
시간이 당신의 마음을 나에게로 데려왔네요
나는 당신을 천년이란 시간동안 사랑해 왔어요
천년을 더 사랑할께요

한걸음 더 가까이

한걸음 더 가까이

All along I believed I would find you

천년이란 시간동안
내가 당신을 찾게되리란걸 계속 믿어왔어요

Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years

시간이 당신의 마음을 나에게로 데려왔네요
나는 당신을 천년이란 시간동안 사랑해 왔어요
천년을 더 사랑할께요

유란시아한국 소개 문의 | 요청  (웹관리자) : sysop@urantia.or.kr © URKA 상단으로
  모바일 보기