사이트 내 전체검색

엔리케 이글레시아스

페이지 정보

작성자 유토피아 작성일13-10-18 조회3,883회 댓글0건

본문

좋아하는 곡입니다. 가사도 아름답고요.

Enrique Iglesias : Hero

(Let me be your hero 당신의 영웅이 되고 싶어요)

Would you dance if I asked you to dance
내가 부탁하면 함께 춤을 출 수 있을까요?

Would you run and never look back
이제는 되돌아보질 말고 달려갈 수 있겠어요?

Would you cry if you saw me crying
내가 울고 있다면 같이 울어줄래요?

Would you save my soul tonight
오늘밤 내 영혼을 구원해줄래요?

Would you tremble if I touched your lips
당신에게 입맞추면 당신은 떨릴까요?

Would you laugh oh please tell me this
웃어줄래요? 이것만은 말해주세요

Now would you die for the one you love
당신이 사랑하는 사람을 위해 죽을수도 있나요?

Hold me in your arms tonight
오늘밤 날 꼭 안아주세요

**

I can be your hero baby
당신의 영웅이 되어줄께요

I can kiss away the pain
입맞춤으로 고통을 달래줄 수도 있어요

I will stand by you forever
항상 당신 곁에 서 있을거에요

You can take my breath away
마지막까지 곁에 있어줘요

Would you swear that you'll always be mine
항상 내 사람일거라 맹세 해줄래요?

would you lie Would you run and hide
아니면 거짓말 할 건가요? 도망가서 숨으실 건가요?

Am I in too deep have I lost my mind
내가 너무 깊게 빠졌나요? 내가 미친건가요?

I don't care you're here tonight
신경쓰지 않을래요 오늘밤 당신과 함께니까요

입맞춤으로 고통을 달래 줄 수도 있어요

항상 당신 곁에 서 있을 거에요

Oh I just wanna hold you
오 그냥 당신을 안고 싶어요

I just wanna hold you oh yeah
당신을 그냥 안고 싶어요

Am I in too deep have I lost my mind
내가 너무 깊게 빠졌나요? 내가 미친건가요?

Well I don't care you're here tonight
신경쓰지 않을래요 오늘밤 당신과 함께니까요

항상 당신 곁에 서 있을 거에요

I can be your hero

And I will stand by you forever
그리고 항상 당신 곁에 서있을거에요

I can be your hero

유란시아한국 소개 문의 | 요청  (웹관리자) : sysop@urantia.or.kr © URKA 상단으로
  모바일 보기